Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

paoerasitexnis

Αδέρφια η χτεσινή μέρα είναι μία μέρα που θα χαραχτεί στην ιστορία του Παναθηναικού μας ως μία από τις πιό σημαντικές στην ύπαρξή του! Η Θύρα 13 για μία ακόμη φορά δείχνει τον δρόμο σε όλους!
Με τεράστιο προσωπικό κόστος και με οικονομικές υποχρεώσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα 3 εκατομμύρια ευρώ, η Θύρα 13 εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιο που κατέβασε χτες και για ακόμα μία φορά έβαλε πλάτες στον Παναθηναικό που βάδιζε προς το πρωτοδικείο και την πιθανή καταστροφή!
Το μεγαλύτερο βάρος όμως δεν είναι ούτε τα χρήματα που χρωστά, ούτε το γεγονός ότι ρουφιάνοι και αρδ περιμένουν στην γωνία για να χρεώσουν την παραμικρή αποτυχία σε εμάς. Το μεγαλύτερο βάρος και η μεγαλύτερη ευθύνη είναι τα 105 χρόνια ένδοξης ιστορίας του Παναθηναικού Αθλητικού Ομίλου!
Εκεί που δεν έβγαινε άλλος μπροστά βγήκαν τα αδέρφια μας και ανέλαβαν το δύσκολο έργο να τακτοποιήσουν τα οικονομικά της μάνας του λόχου και να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία μας!
Πολλά τμήματά μας είχαν ξεπέσει και άλλα είχαν παραμεληθεί. Η ουσία όμως είναι ότι από σήμερα με αγάπη και μεράκι ο Παναθηναικός θα γιγαντωθεί ξανά με τον χρόνο και θα επιστρέψει στην θέση που ορίζει η ιστορία του!
Η στήριξη όλων μας είναι απαραίτητη για να βρει αυτή η προσπάθεια τη βοήθεια που χρειάζεται και δεν νοείται Παναθηναικός να μην βάλει πλάτες σε αυτή!
Έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι ενωμένοι είμαστε ικανοί για το καλύτερο! Στηρίξτε τον Ερασιτέχνη είτε με το να γίνετε μέλη, είτε κάνοντας δωρεά στην καμπάνια του Pao Abroad!
Η στάση όλων απέναντι στην πιό αληθινή και συγκινητική προσπάθεια που έγινε ποτέ για τον σύλλογο κρίνεται!

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΘΥΡΑ 13