Ανακοίνωση – Pressmeddelande – Kunngjøring – Pressemeddelelse – Tiedote

scandinavia-gate-13

13/03/2014 – Ανακοίνωση Σκανδιναβία ΘΥΡΑ 13

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε ότι πλέον έχουν ανοίξει οι εγγραφές στον Σύνδεσμό μας. Ο Σύνδεσμος θα στεγαστεί στη Στοκχόλμη και δεχόμαστε μέλη από όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας, αλλά και όποιον άλλον ενδιαφέρεται να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή.

Όσοι ενδιαφέρεστε για την εγγραφή, αλλά και για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο gate@scandinavia13.com, είτε μέσω του ιστότοπου μας http://www.scandinavia13.com/.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ!

13/03/2014 – Pressmeddelande Scandinavia Gate 13

Med stor glädje meddelar vi att Scandinavia Gate 13 nu är i ställning att ta emot medlemsansökningar, samt att registreringen av medlemmar pågår för fullt. Supporterföreningens näste kommer vara lokaliserat i Stockholm. Vi välkomnar medlemmar från hela Skandinavien likaså varenda en vilken är intresserad av att medverka samt bidra i detta grundande.

Intresserade i att registrera sig, men även vid undran av övriga frågor, kontakta oss via email på gate@scandinavia13.com, alternativt via vår hemsida http://www.scandinavia13.com/.

13/03/2014 – Kunngjøring Scandinavia Gate 13

Vi vil med glede kunngjøre at man kan nå registrere seg som medlem av våres fanklubb. Fan-klubbens lokale vil være i Stockholm, og om du bor i Norge,Sverige,Danmark eller Finland eller er generelt interessert i Panathinaikos kan du nå bli medlem.

Dersom du ønsker å bli medlem, eller er interessert i flere detaljer rundt Scandinavia Gate 13 kan du kontakte oss via E-post : gate@scandinavia13.com eller gjennom våres nettside http//www.scandinavia13.com/.

13/03/2014 – Pressemeddelelse Scandinavia Gate 13

Med glæde kan vi nu offentliggøre, at man nu kan blive medlem af vores supportklub. Supportklubben kommer til at være i Stockholm, og vi modtager medlemmer fra hele Skandinavien, dog kan andre interesserede også blive medlem.

De som er interesserede I at blive medlem, samt dem som ønsker yderligere oplysninger, kan kontakte os enten på email gate@scandinavia13.com, eller via vores hjemmeside http://www.scandinavia13.com.

13/03/2014 – Tiedote Scandinavia Gate 13

Ylpeinä haluamme tiedottaa, että liittyminen yhdistykseemme on nyt mahdollista. Yhdistyksemme kotipaikka sijaitsee Tukholmassa ja toivotamme jäseniksemme kaikki toiminnastamme kiinnostuneet pohjoismaista kuin myös muualtakin maailmasta.

Lisätietoa jäsenyydestä ja yhdistyksestämme saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse gate@scandinavia13.com tai kotisivujemme kautta http://www.scandinavia13.com/.